3ПЕ Линија за производњу антикорозивне превлаке за цевовод за нафту

3ПЕ Линија за производњу антикорозивне превлаке за цевовод за нафту
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Линија за производњу антикорозивних премаза 3ПЕ за цевовод за нафтуДетаљан увод производне линије Хуасхида 3ПЕ против корозије

Трослојна ПЕ челична цијев против корозије процесс цхарт.

生产 线 俯视 图 2.јпг


Линија за производњу анти-корозионог премаза 3ПЕ , распон пречника Φ159 ~ Φ1220, цевовод са три антикорозивне структуре: први слој епоксидног праха (ФБЕ> 100μм), други слој адхезива (АД) 170 ~ 250μм, трећи слој полиетилена (ПЕ) 2,5 ~ 3.7мм. То јест, на дну епоксидног праха, средњи слој лепка, спољашњи слој полиетилена састоји се од корозивне структуре, три материјала у једно и чврсто спојене са стварањем доброг анти-корозионог премаза. Спољни премаз челичне цеви 3ПЕ има високу механичку чврстоћу, одличне перформансе електричне изолације. Предности укључују висок степен механизације, стабилни параметри процеса, не загађују животну средину итд. У посљедњих неколико година, интензивна инжењеринга за корозију нафтовода је широко кориштена.


示意图 .јпг


Трослојна структура полиетиленског премаза комбинује епоксидно премазивање и екструдирани полиетилен две врсте одличних антикорозивних својстава - карактеристике интерфејса епоксидног премаза и хемијске отпорности, као и карактеристике механичке заштите екструдиране полиетиленске превлаке. И тиме значајно побољшавају своје перформансе. Дакле, спољни заштитни слој као закопани цевовод је веома супериоран. Након ригорозног научног тестирања, три слоја ПЕ могу учинити вијек трајања закопаних цеви до 50 година. Тренутно се у међународној трговини сматрају ефикасна антикорозијска технологија. Линија за производњу анти-корозионог премаза Хуасхида 3ПЕ од три нивоа ПЕ први је примењена у нафтним и гасним системима. Кина је завршила гасовод Сханки-Пекинг и Ку Схан нафтовод, а национални кључни пројекти западно од истока Гас на скоро 4.000 км цевовода користи се три слоја ПЕ антикорозивног премаза. Три слоја ПЕ постала је будући правац развоја цевовода ван премаза.

保温 管 结构 图 _меиту_1 (2) .јпг


Списак опреме

Челична цев напољу из линије за издувавање

Не.

Опис

Количина.

Напомене

1

Спирална линија спирале са малим пречником

12сетс


2

426 Линија за уклањање спољашњег снимања

1 комплет


3

Циклонски прашни колектор

1 комплет


4

Колекционар прашине

1 комплет


5

Ветар

1 комплет


6

Лифт

1 комплет


7

Сепаратор песка

1 комплет


Систем унутрашњег чишћења

Не.

Опис

Количина.

Напомене

1

  Унутрашња пиштољ за чишћење

1 комплет


2

Унутрашња пухала за кормило

1 комплет


3

Пнеуматски елеватор цевни уређај за окретање

2сетс


4

Унутрашњи уређај за сакупљање прашине

1 комплет


5

Интерни прашина за прашину

1 комплет


Облога и завијање 3ПЕ производне линије

Не.

Опис

Количина.

Напомене

1

В-колесни транспортер

21сетс


2

Машина за храњење преса за гнојиво од 4,5 м

1 комплет


3

Систем средњег фреквентног грејања

1 комплет


4

Епоки систем прскања

1 комплет


5

АД екструзиони систем лепка

1 комплет


6

екструзиони систем

1 комплет


7

Вакумска адсорпција

2сетс


8

Систем воденог хлађења

1 комплет


9

Положај уређаја

2сетс


Платформ систем

Не.

Опис

Не.

Напомене

1

Челична цев надоградња платформе

1 комплет


2

Платформа за прелазак из експозиције

1 комплет


4

Готови систем за складиштење цеви

1 комплет


5

врећа за одвајање ваздуха

4сетс


6

Повлачење цевног система

8сетс


ПЕ гроовинг систем

Не.

Опис

Количина.

Напомене

1

Повишење струје струје

2сетс


2

ПЕ гроовинг девице

2сетсвањски посребрени процес обраде.јпг


4 600.јпг


1491687041255 600.јпг


Специјализирајући се за производњу линије за производњу анти-корозионог премаза 3ПЕ за 15 година, Кингдао Хуасхида Цо., Лтд. се придржава пословне "филозофије прве и прве квалитете" и пословних "пословних циљева", и континуирано побољшава квалитет производних линија и технички ниво. Купац који се тиче проблема животног века, трудимо се да спроведемо истраживања и постигнемо технолошка достигнућа. Предузеће је посвећено изградњи управљачког, центричног, научног и технолошког аспекта, као прекурсора, ангажује се у различитим врстама производних линија против корозије од челичног лима, израђених и продато је на десетине производне линије против корозије од 3ПЕ, на истовремено предузимати 3ПЕ корозију, анти-корозију 2ПЕ, антикорозивну заштиту од епоксидног угља, епоксидну антикорозију, анти-корозију ИПН8710 и друге врсте линија за производњу цевовода и обезбедити комплетан сет решења. Компаније које се придржавају "првокласног сервиса, одличног квалитета, савршеног поп-продаје" за нове и старе клијенте за решавање забринутости. Добродошли у савете нових и старих купаца. Надам се да ће купци успоставити дугорочну сарадњу и постати добитно партнерство, искрено добродошлицу купцима!


Производ

6 - 600.јпг

Страни купци обилазе нашу фабрику.

6364712926054098866166408 水印 .јпг

6364712924021260347410326 水印 .јпгХуасхида машина, са више од 14 година искуства, једна је од професионалних 3пе анти-корозијских премаза за производњу линија за производњу нафтних гасовода у Кини. Понудите прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да бисте добили високо квалифициране производе из наше фабрике.
Istraga