3ПЕ Фбе антикорозивна епоксидна линија за прах

3ПЕ Фбе антикорозивна епоксидна линија за прах
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

3ПЕ ФБЕ антикорозивна епоксидна линија за прашину


УВОД
3ПЕ ФБЕ антикорозивна епоксидна линија за заштиту од корозије епоксидне боје је анти-корозија врста челичних цеви, као што су једнобојни ФБЕ, двоструки слој ФБЕ, двослојни ПЕ, двоструки слој ПП и 3ПЕ.
Линија обухвата системе транспорта челичних цеви, одлагања површина, гњечења прашине, грејања цеви, електростатичког распршивања, премазивања, хлађења водом, резања ивице, хидрауличног и пнеуматског уређаја, детектовања и система електричног управљања.


54245.jpg

54214.jpg

Екструдер

Машина за уклањање

Прскање епоксидом у праху


Распоред производње

Наше услуге
Период гаранције квалитета: 12 месеци или 14 месеци од датума достављања.
Током овог периода, продавац ће обезбедити бесплатну услугу за све проблеме узроковане квалитетом опреме, међутим осим проблема које изазива купац. Због погрешног рада.
Сервис: Продавац би послао техничара у фабрику купца да тестира нову машину и обучава људе купца. Купац треба да плати трошкове путовања, прехране, смјештаја, осигурања на локалном нивоу и сродне плате.


Хуасхида Машине, са искуством преко 14 година, један је од професионалних произвођача производних линија за производњу линија за производњу антикорозивних челичних цеви од челичног лима у Кини. Понудите прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да бисте добили високо квалифициране производе из наше фабрике.

    Хот Тагс: 3ПЕ-Стеел-Пипе-Анти-Цорросион-Продуцтион-Лине 3ПЕ-Стеел-Пипе-Антицорросиве-Макинг-Лине 3Лаиер-ПЕ-Стеел-Пипе-Анти-Цорросион- Линија за прераду линије 3Лаиер-ПЕ-Стеел-пипе-Лине 3ПЕ-Лине-Лине

    Хуасхида машина, са искуством преко 14 година, је један од професионалних 3пе фбе антикорозивних произвођача епоксидних боја у Кини. Понудите прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да бисте добили високо квалифициране производе из наше фабрике.

    Istraga