Висококвалитетна 3ПЕ анти-корозивна линија спиралне производње ФБЕ премаза

Висококвалитетна 3ПЕ анти-корозивна линија спиралне производње ФБЕ премаза
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Висококвалитетна 3ПЕ анти-корозиона линија за производњу спирале за ФБЕ премаз


3ПЕ антикорозијска премаза производне линије, је три ПЕ антикорозивне структуре линије за производњу антикорозивне цјевовода, опсег промјера φ60 ~ φ1420, распон зидова од 2,5-18мм, кориштење три анти-корозије. Наиме, слој епоксидног праха (ФБЕ> 100μм), други слој адхезива (ад) 170 ~ 250μм, трећи слој полиетилена (ПЕ) 2,5 ~ 3,7мм. Три материјала у једно, и чврсто у комбинацији са формирањем челичне цеви како би се направио одличан премаз. Ово је тренутна висококвалитетна средства против корозије, генерално побољшавају животни вијек од 50 година, не само да продужавају период замјене подземне опреме за цевоводе, већ у великој мери штеде трошкове, штеде ресурсе за земљу, уштеде новац за предузећа да снажно подржите еколошки одрживост!

IMG_0028 600.JPG

IMG_0029 600.JPG

Списак опреме

Челична цев напољу из линије за издувавање

Не.

Опис

Количина.

Напомена

1

Преносни вод

1 комплет


2

Линија за уклањање експлозије

1 комплет


3

Циклонски прашни колектор

1 комплет


4

Колектор прашинског филтера за прашину

1 комплет


5

Центрифугални вентилатор

1 комплет


6

Електрични управљачки систем за издувавање


1 комплет


Челична цев спољна 3ПЕ производна линија

Не.

Опис

Количина.


1

Систем преноса премаза

1 комплет


2

Систем средњег фреквентног грејања

1 комплет


3

Епоки систем прскања

1 комплет


4

Аутоматска сушилица

2сетс


5

Једнострани екструдер са једним вијком СЈ-65/30


1 комплет


6

Екструдер СЈ-120/30

1 комплет


7

Врућа љепљива љепила за екструзију

1 комплет


8

ПЕ глава екструзионе главе

1 комплет


9

Апарат за пресовање топлог таложења / ПЕ

1 комплет


10

Комора за прашину за прскање од нерђајућег челика

1 комплет


11

Систем за распршивање расхладне воде

1 комплет


Платформ систем

Не.

Опис

Количина.


1

Челична цев надоградња платформе

1 комплет


2

Платформа за прелазак из експозиције

1 комплет


3

Готови систем за складиштење цеви

1 комплет


4

Хидраулични систем

3сетс


Гроовинг систем

Не.

Опис

Количина.


1

ПЕ гроовинг девице

2сетс


2

Хидраулично окретање струје

2сетс


3

Радни ормар

1 комплет


Челична цијев отпорна на корозију може се подијелити у двије категорије, челичне цијеви против корозије од челичног лима и челичне цијеви од корозије. Унтитлед анти-цорросион углавном цементни малтер који се наноси антикорозивним челичним цевима више, снижавајући трошкове, користећи премаз цементног малтера на цевоводу да играју ефекат конзерванса. Антикорозивна челична цев спољашњег зида примјењује више 3ПЕ антикорозивне челичне цијеви. Технологија против корозије са производном линијом против корозије премаза Хуасхида 3ПЕ је поступак заштите спољашњег зида или унутрашњег зида челичне цеви за заштиту самог цевовода. На челичној челичној цеви, спиралној цеви и другим цевима могу се обрађивати. Линија за производњу Хуасхида, успостављање система за сигурност квалитета, прошао је ИСО9001: 2000 сертификацију, имплементацију целог процеса контроле праћења квалитета, поузданог квалитета. Купци могу осигурати.

640.webp (1).jpg

Специјализирајући се за производњу линије за производњу анти-корозионог премаза 3ПЕ за 15 година, Кингдао Хуасхида Цо., Лтд. се придржава пословне "филозофије прве и прве квалитете" и пословних "пословних циљева", и континуирано побољшава квалитет производних линија и технички ниво. Купац који се тиче проблема животног века, трудимо се да спроведемо истраживања и постигнемо технолошка достигнућа. Предузеће је посвећено изградњи управљачког, центричног, научног и технолошког аспекта, као прекурсора, ангажује се у различитим врстама производних линија против корозије од челичног лима, израђених и продато је на десетине производних линија против корозије од 3ПЕ, на истовремено предузимати 3ПЕ корозију, анти-корозију 2ПЕ, антикорозивну заштиту од епоксидног угља, епоксидну анти-корозију, анти-корозију ИПН8710 и друге врсте линија за производњу цевовода и обезбедити комплетан сет решења. Компаније које се придржавају "првокласног сервиса, одличног квалитета, савршеног поп-продаје" за нове и старе клијенте за решавање забринутости. Добродошли у савете нових и старих купаца. Надам се да ће купци успоставити дугорочну сарадњу и постати добитно партнерство, искрено добродошлицу купцима!


Хуасхида Машине, са искуством преко 14 година, један је од професионалних висококвалитетних произвођача производних линија за производњу спиралних 3-инчних анти-корозијских фбе у Кини. Понудите прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да бисте добили високо квалифициране производе из наше фабрике.
Istraga