Хуасхида 159мм-1600мм 3 слој ПЕ линије за производњу антикорозивне цеви

Хуасхида 159мм-1600мм 3 слој ПЕ линије за производњу антикорозивне цеви
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Хуасхида 159мм-1600мм 3-слојна ПЕ линија за производњу антикорозивне цеви


Кингдао Хуасхида Мацхинери Цо, Лтд у производњи трослојне ПЕ линије за производњу антикорозивне цеви од 159мм-1600мм, је већи пречник производне линије. Производња цеви је такође широко коришћена величина, која се користи у већој разноврсности у различитим инжењерским конструкцијама, нарочито на топлоту, гасу, уљима, кроз трослојну полиетиленску антикорозивну заштиту, јер се напуњен заштитни слој спољашњег заштитног слоја, а његова технологија се широко користи у домаћем гасоводу и нафтоводу за запад-исток, урбаним гасоводима, цевовод за воду за заштиту од корозије.

6364687054071872988324208 水印 .јпг

Радионица

Линија за заштиту од корозије од три слоја ПЕ цеви садржи поклопац или спирални тип. Опћенито мали промјер усваја обложену 3ПЕ, спиралну 3ПЕ са великим пречником, који се тренутно побољшава напредном технологијом Кина Хуасхида, зрелим, стабилним радом, јефтином производњом, али је такођер сакрио безброј антикорозивне технологије засноване на успјешном развоју. Трослојна структура епоксидне смоле је термосетирајуће, нетоксичне превлаке, које се очвршћавају након стварања превлаке са високом молекулском тежином, са одличном отпорношћу на кемијску корозију и високим механичким својствима, посебно одпорним на хабање и адхезију. Формирање континуалног везивања континуалног премаза и директног везивања челичног цевовода, има добру хемијску отпорност и анти-катодне карактеристике дисбондовања; а средњи слој адхезивних реактивних група реагује да створи хемијску везу како би се осигурало да укупни премаз на вишој температури има добру адхезију, сахрањен је у висококвалитетном анти-корозионом челичном премазу. Средњи слој је углавном кополимерно везиво, а главна компонента је полиолефин, тренутно се широко примењује кополимер лепак, трослојни ПЕ антикорозивни премаз може постићи савршену комбинацију рђе боље да постигне очување и очување Улога перформанси. Поларни део функционалне групе кополимерског лепка реагује са епоксидном групом епоксидног прајмера како би се формирале водоничне везе или хемијске везе, тако да средњи слој и доњи слој формирају добру везу. Неполарни део етилена и полиетилен горњег слоја имају добар афинитет, тако да средњи слој и површински слој такође имају добра везива својства.


спирал 3ПЕ производна линија.јпг

Спирални ПЕ слојни систем

Производни програм: Линија за производњу цеви 159мм-1600мм 3ПЕ, конфигурација производне линије Хуасхида може се применити на челичне појединачне ФБЕ, двоструке ФБЕ, двоструке ПЕ, двоструке ПП и 3ПЕ антикорозивне операције. Производна линија обухвата систем за пренос челичне цеви, систем за површинску обраду, систем за уклањање прашине, систем за грејање цеви, систем за електростатичко распршивање, систем премазивања, систем за хлађење водом, систем резног краја, хидраулични и пнеуматски систем, систем испитивања и електронски управљачки систем.


Цоопер Лиу

Мобилни: +86 18669700158 Тел: 0086-0532-80999083

ВеЦхат: +86 18669700158

Е-маил: цоопер@кдхсд.цом

Сајт: хттп://ввв.кдхсд.цом хттп://ввв.кдхуасхида.цом

КИНГДАО ХУАСХИДА МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Хуасхида машина, са више од 14 година искуства, је једна од професионалних хуасхида 159мм-1600мм 3 слоја антикорозивне цеви производне линије произвођача у Кини. Понудите прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да бисте добили високо квалифициране производе из наше фабрике.
Istraga