Процес Хуасхида 3ПЕ антикорозивне премазане производне линије из Кине

Процес Хуасхида 3ПЕ антикорозивне премазане производне линије из Кине
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu


3ПЕ антикорозијска премазна линија, распон пречника Φ159 ~ Φ1220, цевовод са три ПЕ антикорозивне структуре: први слој епоксидног праха (ФБЕ> 100μм), други слој адхезива (АД) 170 ~ 250μм, трећи слој полиетилена (ПЕ) 2,5 ~ 3,7 мм. То јест, на дну епоксидног праха, средњи слој лепка, спољашњи слој полиетилена састоји се од корозивне структуре, три материјала у једно и чврсто спојене са стварањем доброг анти-корозионог премаза. Спољни премаз челичне цеви 3ПЕ има високу механичку чврстоћу, одличне перформансе електричне изолације. Предности обухватају висок степен механизације, стабилни параметри процеса, не загађују животну средину итд. У посљедњих неколико година интензивна инжењерска инжењеринга за корозију у цевоводу је широко кориштена.

transmit system1 600.jpg

hydraulic station 600.jpg

Кингдао Хуасхида Мацхинери Цо., Лтд., научно истраживање, производња и операција у једном, повећава улагања у научна истраживања, потпуно искориштавајући ЦАД пројектовање помоћу рачунара, помоћне експерименте, помоћне производне и друге системе интеграције мреже, професионалне Р & Д и дизајн. Са својом снажном технологијом против корозије цевовода, која производи провођење професионалних производних линија за производњу од 3ПЕ за производњу антикорозивних премаза како би се задовољиле потребе тржишта, највећа је домаћа антикорозијска изолациона опрема за производњу и извозну базу. Постизање циља производне линије против корозије од 3ПЕ ----- квалитета опреме је боља, цена је ниска, услуга је на месту.

IMG_0029 600.JPG

Специјализирајући се за производњу линије за производњу анти-корозионог премаза 3ПЕ за 15 година, Кингдао Хуасхида Цо., Лтд. се придржава пословне "филозофије прве и прве квалитете" и пословних "пословних циљева", и континуирано побољшава квалитет производних линија и технички ниво. Купац који се тиче проблема животног века, трудимо се да спроведемо истраживања и постигнемо технолошка достигнућа. Предузеће је посвећено изградњи управљачког, центричног, научног и технолошког аспекта, као прекурсора, ангажује се у различитим врстама производних линија против корозије од челичног лима, израђених и продато је на десетине производне линије против корозије од 3ПЕ, на истовремено предузимати 3ПЕ корозију, анти-корозију 2ПЕ, анти-корозију од епоксидног угља, епоксидну антикорозију, анти-корозију ИПН8710 и друге врсте линија за производњу цевовода и обезбедити комплетан сет решења. Компаније које се придржавају "првокласног сервиса, одличног квалитета, савршеног поп-продаје" за нове и старе клијенте за решавање забринутости. Добродошли у савете нових и старих купаца. Надам се да ће купци успоставити дугорочну сарадњу и постати добитно партнерство, искрено добродошлицу купцима!


Подаци о компанији
Кингдао ХуаСхиДа Машине Цо, Лтд је основана Хигх & Нев Тецхнологи Индустријска област од Кингдао, Кина у 2003. Фабрика покрива површину 34000 квадратних метара у Јин-линг Индустриал Парк, Цхенианг Дистрицт, Кингдао, Кина.


О нама:
Кингдао ХуаСхиДа Мацхинери Цо, Лтд је основан Хигх & Нев Тецхнологи Индустриал Ареа од Кингдао, Кина. Творница ХСД-а покрива површину од 34000 квадратних метара у индустријском парку Јин-линг, у округу Цхенианг, Кингдао, Кина.

Хуасхида Машине, са искуством преко 14 година, један је од професионалних процеса производне линије од корозије хуасхида 3пе од произвођача порцелана у Кини. Понудите прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да бисте добили високо квалифициране производе из наше фабрике.
Istraga