Linija za proizvodnju čeličnih cevi Antikoroziona premaza obrade u 3 sloja PE

Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Linija za proizvodnju čeličnih cevi Antikoroziona premaza obrade u 3 sloja PE

UVOD
3PE premaza red je da se anti-korozija vrsta čeličnih cevi, kao što je i jednoslojni FBE, dupli sloj FBE, dupli sloj PE, dupli sloj PP i 3PE.
Red uključuje sisteme od čelične cevi transport površinski rashoda, hvatanje prašine, Lulu grejanje, elektrostatiиko prskam, premaza, vodenog hlađenja, ivici, rezanje, hidrauličkih i pneumatskih uređaja, opaћanja i električni kontrolni sistem.


Ekstruder

Derusting mašina


Epoksi prah prskanje


Raspored proizvodnje

Naše usluge
Period za garanciju kvaliteta:12 mjeseci ili 14 meseci od datuma tovarni list.
Tokom ovog perioda, prodavac će pružiti besplatnu uslugu za sve probleme izazvane kvalitet opreme, međutim osim problema uzrokovanih .jer je kupac u redu operacije.
Usluga:Prodavac će uputiti tehničar u buyerand #39; s fabrika za testiranje nove mašine i trenirati ljude od kupca. Kupac treba da plati o troškovima povratnu transport, hrana, smještaj, osiguranje lokalno i plata u srodstvu.
Globalni snabdevač

Mašine za Huashida, sa preko 14 još #39; iskustva, spada u profesionalni 3 sloja pe čeličnih cevi Antikoroziona premaza obrade linija za proizvodnju proizvođača u Kini. Nudeći prilagođene usluge, smo vas srdačno dočekati da se visoko kvalifikovanih proizvoda iz naše fabrike.

Istraga