3-лаиер ПЕ Цоатинг Екструзија линија

3-лаиер ПЕ Цоатинг Екструзија линија
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

proizvodnja опис

Кингдао Хуасхида Машине Цо, Лтд На основу апсорбује напредне техничке и иновативне идеје, то је истраживао и развио 3ПЕцоатинг производну линију. Она указује на смер производне линије 3ПЕ облагање са високим перформансама.

Композиција 3-слоја производне ПЕ цоатинг линије
Три Трослојни ПЕ корозије структура обухвата фусион везани епокси-праха доњи слој, полимер лепка средњи слој и полиетилен горњи слој. Је епоксид прах је врста термо-нетоксични премаз, формирајући велике молекуларне тежине умрежавање структуре премаз после очвршћавање, феатуринг, феатуринг добру хемијску антикорозионих и велике молекуларне механичке особине. Функција епокси праха доњег слоја је да формира континуиран облогу, обезбеђујући одличну и катодне отпорност распуштање. 3Д 流程图 .јпг

Функција полимера лепила је лепити епокси прах пре гелирање, и лепити горњи слој полиетилен, који обједињује сва три слоја заједно. Процес ПЕ три слоја, са облогом епоксида праха као доњи слој, везивање и увезивање путем полиетилен ПЕ и лепак, се широко користи у корозије челичних цеви у земљи и иностранству, као и примењена на нафтовода и гасовода, као и што се тиче снабдевања гасом и водом за цивилну употребу.

tehnološki процеси
Уплоад цеви → цеви Пужни транспорт → рђе уклањање Међуфреквенција грејања → епоксидни прахом → спољашњи слој соли куид & полиетиленске облоге → хлађење распршивањем → цеви завртањ транспортне → брушење цеви, с краја → истовар цеви

околност стање

локација температура kapacitet инсталација доступан материјал
унутрашњи 0-30ºЦ Око 1650КВ ФДФ у праху


Услови рада:

Извор напајања instalacija капацитет Потрошња рециклажу расхладне воде
Око 1650кв 3 пхасе 380В (-10%, + 5%) 50Хз ≤15ºЦ, 0.15-0.2Мпа, 0.5м3 / мин

102АППЛЕ_ИМГ_2051.јпг

6357376336910624131673254.јпг

Хуасхида машина, са преко 14 година искуства, је један од професионалних 3-лаиер произвођача ПЕ премаз истискивање линија у Кини. Нуди прилагођене услуге, срдачно поздрављамо вас да се високе квалификоване производе из наше фабрике.
Istraga