3ПЕ Машина за производњу челичне цијеви

3ПЕ Машина за производњу челичне цијеви
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

横幅 - 创新 以远 .јпг

3ПЕ Систем за премазивање паре против рђе


Увод

示意图 .јпг


Линија линије 3ПЕ је да се направи антикорозивна врста челичних цеви, као што су једноструки слој ФБЕ, двоструки слој ФБЕ, двослојни ПЕ, двоструки слој ПП и 3ПЕ.
Линија обухвата системе транспорта челичних цеви, одлагања површина, гњечења прашине, грејања цеви, електростатичког распршивања, премазивања, хлађења водом, резања ивице, хидрауличног и пнеуматског уређаја, детектовања и система електричног управљања.


3ПЕ спецификации за образование .јпг

Наше услуге
Период гаранције квалитета: 12 месеци или 14 месеци од датума достављања.
Током овог периода, продавац ће обезбедити бесплатну услугу за све проблеме узроковане квалитетом опреме, међутим осим проблема које изазива купац. Због погрешног рада.

хидраулична станица 600_ 副本 .јпг


Сервис: Продавац би послао техничара у фабрику купца да тестира нову машину и обучава људе купца. Купац треба да плати трошкове путовања, прехране, смјештаја, осигурања на локалном нивоу и сродне плате. ИМГ_0653 -600_ 副本 .јпг


Хуасхида Машине, са искуством преко 15 година, један је од професионалних произвођача производних линија за производњу линија за производњу антикорозивне челичне цијеви од 3 слоја у Кини. Понудите прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да бисте добили високо квалифициране производе из наше фабрике.

横幅 - 认证 图标 .јпг


Хуасхида Машине, са искуством преко 14 година, један је од професионалних 3пе произвођача челичних цеви за производњу челичних цеви у Кини. Понудите прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да бисте добили високо квалифициране производе из наше фабрике.
Istraga