ПЕВГ шупље зидове ребрасте цеви Екструзија линија

ПЕВГ шупље зидове ребрасте цеви Екструзија линија
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

ПЕВГ шупље зидове ребрасте цеви истискивање линија Основне карактеристике:

Материјал: ПЕВГ

Боја Црна

Стандарди: стандардни пакет за извоз.

Пречник: 300-1200мм, 800-2000мм, 2200-3000мм

(Може се прилагодити према захтевима купца.)


ПЕВГ шупље зидове ребрасте цеви истискивање линија Примена:

Је широко се користи за канализацију и дренажу у Општинском.


ПЕВГ шупље зидове Брановидни опис цеви истискивање Линија за производњу:

ХДПЕ Холлов Валл Цорругатед Пипе произведена ове линије имају високу крутост, висок интензитет Брунт, и малу тежину због своје јединствена структура. Поред тога, има многе предности, као што су добра пузање отпорност деформација, спољашње отпорност на притисак, отпорност ерозије (као што су киселине, алкални и соли, итд), дугог живота приближан 50 година. То је широко коришћен за канализацију и дренажу у општинским, он ће заменити цемент цеви, од ливеног гвожђа цеви и друге цеви.

Предности: То је ниска цена монтаже, једноставно руковање, лако повезивање и економске изградње може широк предњи и тржишни потенцијал да.


ПЕВГ шупље зидове ребрасте цеви истискивање линија углавном обухвата:

1.1сет Сингле завртња екструдера са вакуумском Лоадер & левка сушаре
2.1сет квадратне цеви умрети глава и калупа
3.1сет Вакуум калибрација сто
4.1сет воду прскањем резервоар
5.1сет Вуча машина
6.1сет Сингле завртња екструдера са вакуумском Лоадер & левка сушаре
7.1сет лепак истискивање умрети глава
8.1сет Премотавање форминг мацхине
9.1сет машине за сечење
10.1сет Слагач
11.сет Сиеменс ПЛЦ-


Сингле екструдер

Употреба ПЕ \ ПП високе ефикасности једним пужем, екструзије део употребе присилног воденог хлађења храњење одељка, барел прорезом, главна потрошња енергије погон значајно смањена; ларге сцрев ратио диаметер (30-38: 1), да адаптира Материал способности, одличан пластификатор ефекат, да корисници користе обновљиве материјале и додати калцијум карбонат, итд може прилагодити посебан дизајн завртња.


Враћање форминг мацхине

Употреба композитне главе, спиралне ротације ливење, компактне структуре, јединственог дизајна, како би се осигурало високо-квалитетне производе.


Предности:

1.Хуасхида холлов валл намотавање цеви производних линија, од дизајна калупа и производњи на прецизност сета за побољшање машину навијање од избора вишеструких скупова притиска побољшања нивоа процеса, тако да се целокупна производња линија технички садржај је квалитативни скок, да осигура да производња пречника цеви и пластичних инспекције бунара добро пречника од исте, савршену везу.


2.аццординг различитим регионима, различитим спецификацијама купаца из различитих потреба цеви прилагођавања. Такође, побољшана структуру и распоред производне линије, отопљена екструдер и машина за намотавање у једну, да би се олакшало инсталацију и рад, уштеда простора, у великој мери погодно за распоред места производње купца.


Производња 3.тхе шупљег зида намотаја цеви са ригорозним захтевима бушотине пречника подржава величину, заштиту животне средине, уштеде воде, издржљивим предностима, и пластичних инспекција удубљења може савршено међусобно повезани, тако да канализацију дренаже Још глатко. Не само да је ефикасност изградња побољшана, трошкови рада се смањује, ефикасност управљања је побољшан, а квалитет повезивање цевовода и инспекција добро је очигледно импровед.ит ће заменити цемент цеви, од ливеног гвожђа цеви и друге цеви. То је ниски трошкови монтаже, једноставно руковање, лако повезивање и економске изградње може широк предњи и тржишни потенцијал да.


Технички параметри:

модел Пречник (мм) стил Укупна снага Истискивање Брзина (м) Капацитет (кг / х) Дименсион (м)
СКРГ1200 300-1200 СЈ 90к30
СЈ 65к30
230кВ 1-12 320-420 26 × 16 × 5
СКРГ2000
800-2000 СЈ 100Кс33
СЈ 65Кс33
400кВ 0.5-5 600-240 32 × 16 × 6
СКРГ3000 2200-3000 СЈ 120к30
СЈ 90к30
520КВ 0.3-3 650 300 42 × 18 × 7


гаранција квалитета

12 монтхсДуринг је гарантни рок експлоатације продавац обавезује да изврши гарантног сервиса опреме, осим за кочницама, окован неправилног коришћења опреме од стране купца.


сервис

Техничар купца су добродошли да дођу у нашу фабрику за обуку као слободан када је производна линија је спремна. И ми организовати 2 техничара за инсталацију 7 до 10 радних дана и пуштање у рад фабрике купца. Плата је УС $ 100 по дану за сваки техничар. А купац би требало да буде одговоран за двосмерну карте из Кингдао, Кина купцу земљи, локалне и смјештаја, транспорта, медицинских и осигурање техничара.

Хуасхида машина, са преко 14 година искуства, један је од професионалног ХДПЕ шупље зид ребрасте цеви произвођача истискивање линија у Кини. Нуди прилагођене услуге, срдачно поздрављамо вас да се високе квалификоване производе из наше фабрике.
Istraga