Метода вакуум калибрације Предизоловани цијевни екструдер

Метода вакуум калибрације Предизоловани цијевни екструдер
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Вакуумска калибрациона метода предизоловани цијевни екструдер

Вакуум калибрациони пре-изоловани цевни екструдер је линија за екструзију цеви коју је развила компанија ХСД кроз асимилацију главне технологије уведене из Немачке. Примјењује се за екструдирање ПЕ, ПП, ПБ, ПЕРТ, АБС итд.
production line for 1200mm pipe.png
Ова линија има изузетну чврстоћу, флексибилност, велику механичку чврстоћу, отпорност на пукотине у околини, отпорност на деформацију кретања, топлотну везу и тако даље. Постао је први избор за градске гасне цијеви, водоводне цијеви, темељне цијеви, цијев за одлагање депоније, водени бокс, геотермално гријање итд.

Апликација

Вакуумска калибрациона метода предизоловани цијевни екструдер састоји се од једног вијчаног екструдера и одговарајућих додатака, може производити све врсте ХДПЕ пластичних цијеви мале величине континуирано. Такође се може користити за производњу пластичних цеви ПС, ПП, ХДПЕ након замене вијка. Пластична цијев ХДПЕ се широко користи за транспорт течности у пољопривредној, хемијској, грађевинској индустрији итд.

Структура

Линија за екструдирање цеви ХДПЕ се углавном састоји од једног вретена екструдера, глава за глачање, резервоара за вакуум формирање, резервоара за распршивање, уређаја за одвод, уређаја за резање и пневматичног пражњења.

1. Једноструки вијци
Једноделни екструдер сачињен је од АЦ мотора, редуктора за чврсто зупчану површину, система екструдирања, система грејања и хлађења и електричног контролног дела. АЦ мотор директно пренесе снагу на редукцију мењача и окреће завртањ при одређеној брзини да се прилагоди екструдирању свих врста пластике.


2. Дие-Хеад
Умиваоник се углавном састоји од мандрила, плијесног вратила, спиралног тела, поклопца, тела за главе, вијака и грејних прстенова. Унутрашња површина која додирује пластичне материјале је полирана и хромирана како би се обезбедило да пластични материјали протиче глатко и да не осигурају рђање. Јединственост дебљине зида цеви може се подесити помоћу вијака. Калибрациони рукав бакра фиксиран у глави се углавном користи за хлађење свеже цеви и за калибрирање спољашњег пречника цеви.

3. Резервоар за вакуумирање
Резервоар за вакуум формирање се углавном састоји од рама, резервоара од нерђајућег челика, вакуумског система, система за хлађење млаза, мобилног уређаја напред и назад. Када је на послу, вакумска пумпа испушта ваздух из затвореног резервоара како би под притиском свежег цјевовода успела да калибрира бакарни рукав и да реализује калибрирање спољашњег пречника цијеви. Систем за хлађење млаза се користи за хлађење екструдиране цеви водом. Распршене млазнице прскају расхладну воду из свих праваца на површини цеви како би се одмах охлађала цијев.


4. Вода за хлађење воде
Резервоар за хлађење воде углавном се састоји од рама, резервоара од нерђајућег челика и система за хлађење млаза. Систем за хлађење млаза се употребљава за даље хлађење цијеви и за потпуно хлађење и обликовање.

5. Машина за премештање Цатерпиллара
Машина за вучу је углавном састављена од уређаја за вожњу, гусеничног ланца, стезне конструкције, система за подешавање, бочне плоче и основног лежаја. Густи гусеничари су погоњени на АЦ мотор и усвајају фреквентну регулацију брзине како би се прилагодили различитим брзинама издувавања цијеви. Такође је опремљен аутоматским уређајем за мерење дужине како би се омогућило резање секача на постављеној дужини.

6. Но-Дуст Цуттер
Усваја принцип штанцања оштрице да би остварио сечење без прашине. Углавном се састоји од уређаја за резање, уређаја за стезање, синхроног мобилног уређаја конструкције и оквира.

7. Пражњење Оквира
Површина стола је од нерђајућег челика. Усваја пнеуматско превртање и пражњење аутоматски.

Модел СРКГ-1200
Величина цеви (мм) Φ 63-Φ 630


Хуасхида машина, са искуством преко 14 година, један је од професионалних произвођача цијевних екструдера произвођача цијеви у Кини. Понудите прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да бисте добили високо квалифициране производе из наше фабрике.

Стил: ПЕ-110-550, ПЕ-365-760, ПЕ-850-1680, ПЕ-1055-2000

Главни екструдер: СЈ-75 × 33, СЈ-90 × 33, СЈ-120 × 33 , СЈ-150 × 33 , СЈ-150 × 33

Инсталирана снага: 160кв, 380кв, 420кв, 560кв, 660кв

Капацитет: 300-350кг / х, 400-500кг / х, 700-900кг / х, 900-1100кг / х, 1000-1300кг / х

Дужина: 34м, 36м, 40м, 48м, 54м

Istraga