ПЕ пластична чврста зидна јакна

ПЕ пластична чврста зидна јакна
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

横幅 - 创新 以远 .јпг

ПЕ пластична чврста зидна линија издувних цеви


ХДПЕ притисак цеви за издувавање цијеви је линија за екструзију цијеви коју је развила компанија ХСД кроз асимилат и мастер технологију уведену из Европе. Примјењује се за екструзију ПЕ, ПП, ПБ, ПЕРТ, АБС итд.
Пластичне цеви које производи ова линија имају одличну крутост, флексибилност, велику механичку чврстоћу, отпорност на пукотине у околини, отпорност на деформацију пузања, топлотну везу и тако даље. Постао је први избор за градске гасне цијеви, водоводне цијеви, темељне цијеви, цијев за одлагање депоније, водени бокс, геотермално гријање итд.
ХДПЕ-Ектрусион-Лине-Ларге-Диаметер-Гас-Суппли-Пипе-Продуцтион-Лине.јпг

Апликација
ХДПЕ цев екструдирајућа линија састављена од једног вијка екструдера и одговарајућих помоћних уређаја, може производити све врсте ХДПЕ пластичних цијеви мале величине стално. Такође се може користити за производњу пластичних цеви ПС, ПП, ХДПЕ након замене вијка. Пластична цијев ХДПЕ се широко користи за транспорт течности у пољопривредној, хемијској, грађевинској индустрији итд.

Структура
Линија за екструдирање цеви ХДПЕ се углавном састоји од једног вретена екструдера, глава за глачање, резервоара за вакуум формирање, резервоара за распршивање, уређаја за одвајање, уређаја за резање и пневматичног пражњења.
екструдер и хлађење танк.јпг

имаге (4) .јпг

чврста зидна цев се извлачи мацхине.јпг

1. Једноструки вијци
Једноделни екструдер сачињен је од АЦ мотора, редуктора за чврсто зупчану површину, система екструдирања, система грејања и хлађења и електричног контролног дела. Мотор са мотором преноси мењач од снаге до редуктора помоћу точкића В-појаса и окретати завртањ при одређеној брзини како би се прилагодио екструдирању свих врста пластике.
2. Дие-Хеад
Умиваоник се углавном састоји од мандрила, плијесног вратила, спиралног тела, поклопца, тијела, глава и грејних прстенова. Унутрашња површина која додирује пластичне материјале је полирана и хромирана како би се осигурало да пластични материјали протиче глатко и да не осигурају рђање. Јединственост дебљине зида цеви може се подесити помоћу вијака. Калибрациони рукав бакра фиксиран у глави се углавном користи за хлађење свеже цеви и за калибрирање спољашњег пречника цеви.
3. Резервоар за вакуумирање
Резервоар за вакуум формирање се углавном састоји од рама, резервоара од нерђајућег челика, вакуумског система, система за хлађење млаза, мобилног уређаја напред и назад. Када је на послу, вакумска пумпа испушта ваздух из затвореног резервоара како би под притиском свежег цјевовода успела да калибрира бакарни рукав и да реализује калибрирање спољашњег пречника цијеви. Систем за хлађење млаза се користи за хлађење екструдиране цеви водом. Распршене млазнице прскају расхладну воду из свих праваца на површини цеви како би се одмах охлађала цијев.
4. Вода за хлађење воде
Резервоар за хлађење воде углавном се састоји од рама, резервоара од нерђајућег челика и система за хлађење млаза. Систем за хлађење млаза се употребљава за даље хлађење цијеви и за потпуно хлађење и обликовање.
5. Машина за премештање Цатерпиллара
Машина за вучу је углавном састављена од уређаја за вожњу, гусеничног ланца, стезне конструкције, система за подешавање, бочне плоче и основног лежаја. Густи гусеничари су погоњени на АЦ мотор и усвајају фреквентну регулацију брзине како би се прилагодили различитим брзинама издувавања цијеви. Такође је опремљен аутоматским уређајем за мерење дужине како би се омогућило резање секача на постављеној дужини.
6. Но-Дуст Цуттер
Усваја принцип штанцања оштрице да би остварио сечење без прашине. Углавном се састоји од уређаја за резање, уређаја за стезање, синхроног мобилног уређаја конструкције и оквира.
7. Пражњење Оквира
Површина стола је од нерђајућег челика. Усваја пнеуматско превртање и пражњење аутоматски.

Модел Пречник цеви Сцрев КилоВатт Излаз Димензија линије
СПЕГ-63 20-63мм СЈ65Кс30 120кв 120-160кг / х 26Кс1.8Кс3М
СПЕГ-250 75-250мм СЈ90Кс30 180кв 350-400кг / х 40Кс3Кс3М
СПЕГ-630 315-630мм СЈ120Кс30 315кв 700-900кг / х 60Кс3Кс3М

схиппмент.јпг
Подаци фирме
Кингдао ХуаСхиДа Машине Цо, Лтд је основана Хигх & Нев Тецхнологи Индустријска област од Кингдао, Кина 2003. Фабрика ХСД покрива површину 34000 квадратних метара у Јин-линг Индустриал Парк, Цхенианг Дистрицт, Кингдао, Кина.
250мм-ХДПЕ-Гас-и-вода-Дистрибуција-Пипе-Производња-Ектрусион-Лине.јпг

Наши производи углавном укључују
Сингле Сцрев Ектрудер & Твинс конусни екструдер
Вакуум Цалибрисање претходно изолиране цеви изван ХДПЕ кућишта Линија за екструзију
16-800мм Једно / вишеслојна ХДПЕ цевна линија за екструзију
200-3000мм ХДПЕ Спирално валовита цевна линија за екструзију
Фибергласс ојачана ПП-Р Пипе Цо-ектрусион линија
Пластични лист / плоча Једно / вишеслојна линија за екструзију
Линија за ојачање црева од ПВЦ влакана и челика
Ханд Ектрудер / Елецтро-фусион Велдер
Термоскупљајуци рукави (нормалан стил и влакна ојачан стил)
Заваривање споја електро-фузионог заваривања и заваривање са електро-фузијом


Хуасхида машина, са искуством преко 14 година, је један од професионалних произвођача пластичних цеви из пластичних чврстих зидова у Кини. Понудите прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да бисте добили високо квалифициране производе из наше фабрике.
Istraga