ПЕ ПП Једнослојна плоча за три слоја за производњу линије за календаре

ПЕ ПП Једнослојна плоча за три слоја за производњу линије за календаре
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

ПЕ ПП Једнослојна плоча за три слоја за производњу линије за календаре
(КФ-800 КФ1200 КФ1500 КФ2000 КФ3000)

УВОД
Дебљина листа: 1-35мм
Ширина листова: према захтевима купаца.

МАЦХИНЕ ЛИСТ:

Екструдер

Јединствени једносмјерни екструдер са системом за хлађење воде за хлађење и цијев с жљебом у зони за довод су дизајнирани да штеде енергију главног мотора; Дугачак Л / Д однос и глава мешања су дизајнирани да би добили савршено звоњење и високу излазну вредност.

Умри главу

Т дие, третиран нитрификацијом и полирањем, посебан дизајн за управљање осетљивим подешавањем дебљине.

Три календара

Има вероватне и косу структуре према различитој ширини плоче. Посебно дизајнирана проточна пролаз унутар ролнице омогућава прецизно регулисање температуре ваљка, а затим обезбеђује равну и осветљеност ваљка.

Цоолинг Рацк

ХМИ контролни систем410111338.jpg111249.jpg

0410111315.jpg


180410111534.jpg

Наше услуге
Период гаранције квалитета: 12 месеци или 14 месеци од датума достављања.
Током овог периода, продавац ће пружити бесплатну услугу за све проблеме узроковане квалитетом опреме, међутим осим проблема које је купац проузроковао погрешним радом.
Услуга: Продавац би послао техничара у фабрику купца да тестира нову машину и обучава људе купца. Купац треба да плати трошкове путовања, прехране, смјештаја, осигурања на локалном нивоу и сродне плате.

Хуасхида машина, са више од 14 година искуства, један је од професионалних пе пп једноструких листова три произвођача производних линија календер екструзије у Кини. Понудите прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да бисте добили високо квалифициране производе из наше фабрике.

Istraga