Линија за производњу пластичних цеви ПЕ / ПП / ХДПЕ Лине Ектрудер

Линија за производњу пластичних цеви ПЕ / ПП / ХДПЕ Лине Ектрудер
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

横幅 - 创新 以远 .јпг


Пластична машина за екструдирање ПЕ пластична цијевни екструдер

ХДПЕ притисак цеви за издувавање цијеви је линија за екструзију цијеви коју је развила компанија ХСД кроз асимилат и мастер технологију уведену из иностранства. Примјењује се за екструзију ПЕ, ПП, ПБ, ПЕРТ, АБС итд. Ова ПЕ линија за производњу цеви може умјесто екструзионе линије бити увезена из иностранства.

ХДПЕ-Гас-Пипе-Производња-Екструзија-Линија (1) .јпг

Ова линија за екструзију цеви углавном обухвата једноструки вијчани екструдер, калупе, резервоар за вакуумску калибрацију, резервоар за хлађење млазом за прскање, машину за вучу, машину за сечење и конзолу.

Пластичне цеви које производи ова линија имају одличну крутост, флексибилност, велику механичку чврстоћу, отпорност на пукотине у околини, отпорност на деформацију пузања, топлотну везу и тако даље. Постао је први избор за градске гасне цијеви, водоводне цијеви, темељне цијеви, цијев за одлагање депоније, водени бокс, геотермално гријање итд.
ХДПЕ-Гас-Пипе-Продуцтион-Ектрусион-Лине (2)

Апликација
ХДПЕ цев екструдирајућа линија састављена од једног вијка екструдера и одговарајућих помоћних уређаја, може производити све врсте ХДПЕ пластичних цијеви мале величине стално. Такође се може користити за производњу пластичних цеви ПС, ПП, ХДПЕ након замене вијка. Пластична цијев ХДПЕ се широко користи за транспорт течности у пољопривреди, хемијској индустрији, грађевинској индустрији итд.

Структура
Линија за екструдирање цеви ХДПЕ се углавном састоји од једног вретена екструдера, глава за глачање, резервоара за вакуум формирање, резервоара за распршивање, уређаја за одвод, уређаја за резање и пневматичног пражњења.
екструдер и хлађење танк.јпг

чврста зидна цев машина за резање.јпг

чврста зидна цев се извлачи мацхине.јпг

имаге (4) .јпг

1. Једноструки вијци
Једноделни екструдер сачињен је од АЦ мотора, редуктора за чврсто зупчану површину, система екструдирања, система грејања и хлађења и електричног контролног дела. Мотор са мотором преноси мењач од снаге до редуктора помоћу точкића В-појаса и окретати завртањ при одређеној брзини како би се прилагодио екструдирању свих врста пластике.
2. Дие-Хеад
Умиваоник се углавном састоји од мандрила, плијесног вратила, спиралног тела, поклопца, тијела, глава и грејних прстенова. Унутрашња површина која додирује пластичне материјале је полирана и хромирана како би се осигурало да пластични материјали протиче глатко и да не осигурају рђање. Јединственост дебљине зида цеви може се подесити помоћу вијака. Калибрациони рукав бакра фиксиран у глави се углавном користи за хлађење свеже цеви и за калибрирање спољашњег пречника цеви.
3. Резервоар за вакуумирање
Резервоар за вакуум формирање се углавном састоји од рама, резервоара од нерђајућег челика, вакуумског система, система за хлађење млаза, мобилног уређаја напред и назад. Када је на послу, вакумска пумпа испушта ваздух из затвореног резервоара како би под притиском свежег цјевовода успела да калибрира бакарни рукав и да реализује калибрирање спољашњег пречника цијеви. Систем за хлађење млаза се користи за хлађење екструдиране цеви водом. Распршене млазнице прскају расхладну воду из свих праваца на површини цеви како би се одмах охлађала цијев.
4. Вода за хлађење воде
Резервоар за хлађење воде углавном се састоји од рама, резервоара од нерђајућег челика и система за хлађење млаза. Систем за хлађење млаза се употребљава за даље хлађење цијеви и за потпуно хлађење и обликовање.
5. Машина за премештање Цатерпиллара
Машина за вучу је углавном састављена од уређаја за вожњу, гусеничног ланца, стезне конструкције, система за подешавање, бочне плоче и основног лежаја. Густи гусеничари су погоњени на АЦ мотор и усвајају фреквентну регулацију брзине како би се прилагодили различитим брзинама издувавања цијеви. Такође је опремљен аутоматским уређајем за мерење дужине како би се омогућило резање секача на постављеној дужини.
6. Но-Дуст Цуттер
Усваја принцип штанцања оштрице да би остварио сечење без прашине. Углавном се састоји од уређаја за резање, уређаја за стезање, синхроног мобилног уређаја конструкције и оквира.

7. Пражњење Оквира
Површина стола је од нерђајућег челика. Усваја пнеуматско превртање и пражњење аутоматски.

Модел СРКГ-1200
Величина цеви (мм) Φ 1000-Φ 1200

250мм-ХДПЕ-Гас-и-вода-Дистрибуција-Пипе-Производња-Ектрусион-Лине.јпг

имаге (13) .јпг


横幅 - 认证 图标 .јпг

Хуасхида машина, са више од 14 година искуства, је један од професионалних пластичних производних линија екструдер пе / пп / хдпе цеви екструзионе линије произвођача у Кини. Понудите прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да бисте добили високо квалифициране производе из наше фабрике.
Istraga