Линија за екструзију полиетиленске плочице за предизоловане цеви са полиуретанском пеном (420-960мм)

Линија за екструзију полиетиленске плочице за предизоловане цеви са полиуретанском пеном (420-960мм)
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

横幅 - 创新 以远 .јпг

Линија за екструзију полиетиленске плочице за предизоловане цеви са полиуретанском пеном (420-960мм)


Предизолована линија за екструзију цеви дизајнирана апсорбовањем цеви екструзијом развијала је технологију из немачке и побољшала Кингдао Хуасхида Мацхинери Цо., ЛТД.
Линија је интегрисани дизајн који се састоји од екструдера, вакуум калибрације, хлађења, вуче, сечења, слагалице . Одличне перформансе у аутоматском раду, капацитет екструзије, стабилан и век трајања итд. Посебно у поређењу са линијском методом унутрашњег притиска, метода вакуум калибрације је много боља него код чврстоће, отпорности на притисак и гладак површине.

20121221142429.јпг

Метода вакуум калибрације предизолована цевна екструзиона линија спољашњег кућишта је најнапреднија и најпопуларнија машина на свету.

国外 客户 2.јпг

У пракси домаће градње постаје све више коришћена технологија за уштеду енергије без замрзавања полагања цевовода, користећи цеви и фитинге са индустријском топлотном изолацијом круте полиуретанске пене ( ПУФ изолација ) у заштитној шкољци.Изолација цевовода ПУФ намењена за уградњу грејних мрежа са радним притиском од 1,6 МПа и температуром воде до 403 ° К (130 ° Ц) са важећим краткорочним повећањем температуре на 423 ° К (150 ° Ц).

主 图 .јпг

ПУ-изолација и фитинги ПУФ-а су крута конструкција "цев у цеви" која се састоји од челичне цијеви или поцинковане цијеви носача, слоја изолације од полиуретанске пене и цијеви за спољну јакну заштитну од полиетилена високе густине - за подземну уградњу или плочу поцинчаног челика изнад земље.

Ригидност због присуства јаких веза између полиуретанске изолације челичне цеви и цеви јакне и обезбеђивање експлозије или експлозије чишћења површине челичне цеви, оптималне изведбе полиуретанске изолације, коронске површине полиетиленске цијеви.

102АППЛЕ_ИМГ_2057.јпг Упоређивањем ПУФ изолације превазилазе основне карактеристике аналога: топлотна проводљивост и дуготрајна операција без проблема.

Значајно повећава поузданост цевовода у ПУФ изолационом систему, оперативна доступност даљинског надзора стања ПУФ изолације, која омогућава детекцију и поправку цурења течности за хлађење, спречавање несрећа типичних за термалне мреже других дизајна.

20120315730.јпг

101АППЛЕ_ИМГ_1905.јпг

101АППЛЕ_ИМГ_1908.јпг

Изузетно јефтино коришћење цевовода у изолацији од пене дефинише следеће параметре:

  • поједностављивање изградње, одржавања и поправки;

  • Повећани радни век од 30-40 година (традиционални типови цјевовода - 5-10 година);

  • смањење топлотних губитака на 8% (традиционалне врсте цјевовода - 30-40%);

  • смањење трошкова капитала за 15-20% (није потребна изградња бетонских канала и комора за вентиле);

  • смањени оперативни трошкови за 9 пута;

  • смањење трошкова поправке 3 пута

Ставка Опрема Количина
1 ауто усисивач 1 комплет
2 СЈ-90/33 ефикасан једнособни екструдер 1 комплет
3 Калуп (укључује калуп, језгро, калибрацију, грејни прстен) 1 комплет
4 вакуумски резервоар за калибрацију 1 комплет
5 Шест газираних гусара 1 комплет
6 Аутоматска машина за резање планета 1 комплет
7 Уређај за уклањање усисног чипа 1 комплет
8 уређај за калибрацију елипсе 1 комплет
9 Стацкер 1 комплет
10 ПЛЦ контролни систем (Сиеменс) 1 комплет

ДСЦН5865.јпг

2.јпг

横幅 - 认证 图标 .јпг

Хуасхида машина, са искуством преко 14 година, једна је од професионалних екструзионих линија за полиетиленске плоче за предизоловане цеви са произвођачима полиуретанске пене (420-960мм) у Кини. Понудите прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да бисте добили високо квалифициране производе из наше фабрике.
Istraga