PE PP Soft spiralna žica Trunking i zaštitne kabl za upravljanje postavi rukav premotavanje mašina za pravljenje

Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

PE PP Soft spiralna žica Trunking i zaštitne kabl za upravljanje postavi rukav premotavanje mašina za pravljenje

UVOD
Lulu opseg:8mm - 32mm
Ekstruderska linija uključuje opremu kao ispod, pogodan za omotači od prečnici od 8mm do 32mm.
Lulu oblasti aplikacije:
Itis vrsta rukav spirala oblika od strane PP, PE ili PA. To je zamena tradicionalne metalne zadržavanje sping, koji je u širokoj upotrebi u Buldožer, Punilac, Rolo, mehanicar, viljuška lifter, crane, i kipera i toliko inženjering mašineriju i injekciju opremanje, hitna pomoć. On je uglavnom instaliran izvan hidrauličnih creva, električne žice i kablovsku da funkcioniše kao zaštitu od ove cijevi, žice i kablovi.
U poređenju sa metalnim zadržavanje tranditional, PE spiralno kućište je lakše instalirati, sa više nositi besmislena, bolje protiv starenja i anti-corrosion.andamp; #160;

Ekstruder

Efikasan jedan vijak Ekstruder sa water-cooling sistemom sila hranjenja i bure sa nezaboravan u zoni hranjenja su dizajnirani da uštede energije od glavnog motora; Duga L/D odnos i mešanje glavu su dizajnirani da se savršeno jellification i Durasel.

Mecima

Centrifugalne vijugavim mašina

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

1

SJ-45/30 jedan vijak Ekstruder

1set

2

Umri glavu andamp; Kalup

1set

3

Formiranje mašina spirale

1set

4

Prskam rashladnog stola

1set

5

Mecima

1set

6

Rewinder

1set

Kupac za proizvodnju

Globalni snabdevač

Mašine za Huashida, sa preko 14 još #39; iskustva, je jedan od profesionalnih pe pp meke spiralne žice Trunking i zaštitne kabl za upravljanje postavi rukav premotavanje unazad izradu mašina proizvođača u Kini. Nudeći prilagođene usluge, smo vas srdačno dočekati da se visoko kvalifikovanih proizvoda iz naše fabrike.

Istraga