Линија за производњу рукавца за топлоту

Линија за производњу рукавца за топлоту
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Линија за екструзију лимова је најкомплетнија, поуздана и поуздана листа линија. Нудимо га као комплетни системи у екструдеру величине 65/30, како би произвели потребан капацитет.

Основна опрема екструзионе линије РС-800 као доле:

1. једноручни екструдер са погонским мотором
2. флексибилна усна Т-дие
3. трећи ваљкасти календари
4.цоолинг брацкет
5.грејање јединице
6.цоилер

聚乙烯热收缩.jpg

ТЈ-700 љепило за мешање и премаз:

1 Унповеред унцоил уређај

2 млин за основну фолију

3 Реактор

4 Група љепљивих премаза

5 Резервоар за воду за хлађење

6 Хаул-Офф јединица

7 платформа за кочнице

热收缩带覆胶机组.jpg
Линија за екструзију лимова може бити опремљена ПЛЦ / ПЦЦ контролним системом, специјално дизајнираним вијком за ХИПС, ПП и ПЕТ.

Карактеристика линије екструзионе линије:

Структурни челик високог квалитета (38ЦРМОАЛА) направио је материјал за цев и вијке и плијесни, након третирања нитридинга. Добија високу тврдоћу, корупцију и дуг животни век. Избор Т-дима пролазног протока је дизајниран за лакше кретање затвора, а дебљина производа је равномерна. За календаре је дизајниран велики конусни слот, квалитет хлађења унутар ваљка је добар, и синхронизација температуре.

(Календар за три ролне) три ваљка за тврдо полирање површине са беспрекорним хромираним огледалом огледала, дизајнираним за највећу ефикасност преноса топлоте. Сваки ваљак је опремљен са индивидуалним, уграђеним системом за контролу температуре воде под високим притиском. Свака брзина ролета се може прилагодити како би се осигурала различита дебљина плоче.Узливање листова укључује и два навлака вратила.

Свака линија укључује ивични систем. Екструзија листа може да производи листу табела како је приказано испод:

Екструдер

Схеет Видтх

Дебљина листова

Капацитет

Укупна снага


Димензија

СЈ65 / 30

Мак. 800мм

0.2-3мм

150Кг / х

100Кв

18 × 2 × 2,5

客户验收3.jpg


Хуасхида Машине, са више од 14 година искуства, један је од професионалних произвођача производних линија за производњу рукава у Кини. Понудите прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да бисте добили високо квалифициране производе из наше фабрике.
Istraga