PE PP singl sloj list odbor tri kalendar ekstruderska linija za proizvodnju mašina

Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

PE PP singl sloj list odbor tri kalendar ekstruderska linija za proizvodnju mašina

UVOD
List debljina: 1-35mm
List širina: prema customersrequirements.

Ekstruder
Efikasan jedan vijak Ekstruder sa water-cooling sistemom sila hranjenja i bure sa nezaboravan u zoni hranjenja su dizajnirani da uštede energije od glavnog motora; Duga L/D odnos i mešanje glavu su dizajnirani da se savršeno jellification i Durasel.

Umri glavu
T umre, Treated od strane nitrification i poliranje, poseban dizajn da biste upravljali osetljive korekcije, debljine.

Tri kalendar
Ima Verical i љifrovane strukture prema različitih širina lista. Posebno dizajnirani protok putanju unutar Nagibni osigurava precizno kontrolisanje temperature Roler, zatim osigurati stan i svetlinu od rolera.

Rashladni stalak


M. kontrolisanje sistema

Naše usluge
Period za garanciju kvaliteta:12 mjeseci ili 14 meseci od datuma tovarni list.
Tokom ovog perioda, prodavac će pružiti besplatnu uslugu za sve probleme izazvane kvalitet opreme, međutim osim problema uzrokovanih kupac zbog pogrešna operacija.
Usluga:Prodavac će uputiti tehničar u buyerand #39; s fabrika za testiranje nove mašine i trenirati ljude od kupca. Kupac treba da plati o troškovima povratnu transport, hrana, smještaj, osiguranje lokalno i plata u srodstvu.


Globalni snabdevač

Mašine za Huashida, sa preko 14 još #39; iskustva, je jedan od profesionalnih JP pp i jednoslojni list odbor tri kalendar istiskivanje proizvodnje mašina linije proizvođača u Kini. Nudeći prilagođene usluge, smo vas srdačno dočekati da se visoko kvalifikovanih proizvoda iz naše fabrike.

Istraga