Пластични екструдер пиштољ за заваривање

Пластични екструдер пиштољ за заваривање
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Пластични екструдер за пријеносни заваривач

АПЛИКАЦИЈА:

1. Заваривање ПЕ и ПП термопласта за примену у контејнерском инжењерству

2. Пластична израда

3. Направите пластичне резервоаре, заптивајте хемијске резервоаре

4. Одлагалишта и напуштена загађена подручја

Модел ХЈ-30Б
Волтажа 220В
Снага екструдера 1100В
Снага вентилатора топлог ваздуха 3400В
Брзина заваривања 3.0кг / 4мм
Тежина 4.8Кг
Шипке за заваривање Ø 2.5-4.0мм
Материјал за заваривање ПЕМашина је апсорбирала технологију из сличних производа у Немачкој и Итлаиу и усвојила увезену врућу машину. Због велике снаге, запремина екструзије може досећи 3КГ. Перформансе су стабилне. Интегрисани дизајн је усвојен за ваздух за предгревање и вијчани екструдер. Квалитет пластификације је добар и дизајн калупа је глатка без блокаде. Такође, нема мртвог угла и карбонизације. Вентилатор који је увезен из Швајцарске је инсталиран како би се осигурала велика излазна снага, адекватна топлота, а основни материјали ће имати вишу температуру прије адхезије како би се постигао добар ефекат топљења. Машину се може једноставно и лагано управљати, само 4кг, што омогућава да заварите постизање које је тешко постићи.

Серија вентилатора за уградњу чини непотребним спољним доводом ваздуха и олакшава рад на терену. Опрема смо дизајнирали сами. Ручни екструдер погодан је за пластичну израду хемијских поклопаца, прилагођених пластичних резервоара, неплетених геомембранских заптивки и више.

Подаци фирме
Кингдао Хуасхида Мацхинери Цо, Лтд је професионална производна линија за производњу пластичних екструзија од 2003. године. Фабрика покрива површину од 34000 квадратних метара. Наши производи као што су ХДПЕ притисне цеви за пренос гаса или воде, линије екструзионе линије за зидне цеви, линије екструзије валовитог цијеви. Производи су извезени на Блиски Исток, Русију, Африку. Турска, Кореја.
Наша фабрика лоцира у Цхенг Ианг индустријској области, Кингдао, Схандонг Провинце. ми смо одобрени и добили цертификат ИСО90001: 2008 од стране СГС-а. Сви купци су добродошли да посете фабрику.

Хуасхида машина, са више од 14 година искуства, један је од професионалних произвођача пластичних екструдера за заваривање у Кини. Понудите прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да бисте добили високо квалифициране производе из наше фабрике.

Пластични екструдер за пријеносни заваривач

лист са подацима

Модел ХЈ-30Б
Волтажа 220В
Снага екструдера 1100В
Снага вентилатора топлог ваздуха 3400В
Брзина заваривања 3.0кг / 4мм
Тежина 4.8Кг
Шипке за заваривање Ø 2.5-4.0мм
Материјал за заваривање ПЕ
Istraga